Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Tip voor Waddeneilanden

Papendrecht

Sommige reders hebben simpelweg geen geld om hun schepen aan de IMO-eisen aan te passen en hopen maar dat voor het einde van het jaar genoeg zal zijn verdiend om alsnog aan de eisen te kunnen voldoen. Er zijn optimisten die verwachten dat 2019 een beter jaar wordt dan 2018. Die verwachting is vooral gebaseerd op een geringe groei van de droge-ladingvloot.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook