Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Grimaldi con-ro schip zinkt brandend in Golf van Biskaje

BREST [update]

Het ConRo-schip Grande America (214 meter, 56642 dwt) van de Italiaanse rederij Grimaldi is dinsdagmiddag brandend gezonken in de Golf van Biskaje. De 26 bemanningsleden en 1 passagier waren maandag al vanuit een reddingboot van het schip opgepikt door de HMS Argyll van de Britse Royal Navy en in Brest aan land gebracht.

1 / 1
Grimaldi con-ro schip zinkt brandend in Golf van Biskaje

Grimaldi con-ro schip zinkt brandend in Golf van Biskaje

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook