Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

DGzRS wijst adviesverzoek van migrantenhulpschip af

BREMEN

De bemanning van het Duitse migrantenhulpschip Prof. Albrecht Penck heeft kort voor Oud en Nieuw geen gehoor gekregen bij de Seenotleitung Bremen. De bemanning van het schip dat voor de kust van Libië naar migranten op bootjes speurt had contact opgenomen voor advies.

1 / 1
DGzRS wijst adviesverzoek van migrantenhulpschip af

DGzRS wijst adviesverzoek van migrantenhulpschip af

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook