Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

DGzRS wijst adviesverzoek van migrantenhulpschip af

BREMEN

De bemanning van het Duitse migrantenhulpschip Prof. Albrecht Penck heeft kort voor Oud en Nieuw geen gehoor gekregen bij de Seenotleitung Bremen. De bemanning van het schip dat voor de kust van Libië naar migranten op bootjes speurt had contact opgenomen voor advies.

1 / 1
DGzRS wijst adviesverzoek van migrantenhulpschip af

DGzRS wijst adviesverzoek van migrantenhulpschip af

De Deutschen Gesellschaft zur Rettung Schiffbrüchiger (DGzRS) schrijft op haar website dat ‘een bemanningslid’ inlichtingen had gevraagd of het ‘slim of toegestaan’ zou zijn om de 17 migranten aan boord over te dragen aan de Libische kustwacht, als die daarom zou vragen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook