Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Directeuren Fairstar moeten bloeden voor wanbestuur

Rotterdam

Vier voormalige directeuren en commissarissen van Fairstar Heavy Transport in Rotterdam moeten het bedrijf en diens latere eigenaar Dockwise een schadevergoeding betalen voor de onverantwoorde aanschaf van een zware-ladingschip van 110 miljoen dollar in 2011.

1 / 1
Directeuren Fairstar moeten bloeden voor wanbestuur

Directeuren Fairstar moeten bloeden voor wanbestuur

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook