Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederlander gearresteerd bij vangst 3,3 ton cocaïne

SETUBAL

De Spaanse politie maakte vrijdag 15 februari de arrestatie van een Nederlander bekend, die aan boord was van een schip waarop twee weken eerder 3,3 ton cocaïne werd aangetroffen. Het zou gaan om de offshore supplier SeaScan 1 varend onder Panamese vlag.

1 / 1
Nederlander gearresteerd bij vangst 3,3 ton cocaïne

Nederlander gearresteerd bij vangst 3,3 ton cocaïne

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook