Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Alle ogen gericht op China

Papendrecht

De drie grootste Japanse rederijen behaalden in 2018 goede resultaten. Maar Nippon Yusen Kaisha, Mitsui OSK Lines als Kawasaki Kisen Kaisha (K-Line) zijn bezorgd over de handelsoorlog tussen de VS en China. De handel in Aziƫ groeit, maar juist in China neemt de groei in handel en productie af. Na de viering van het Chinese Nieuwjaar zal duidelijker worden wat de invloed van het handelsconflict is op de droge-bulkschepen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook