Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Kostbare schades maken einde aan voorspoed P&I Clubs

LONDEN

De jarenlange voorspoed van de International Group of P&I Clubs lijkt definitief tot een eind te zijn gekomen. Alleen al het containerverlies van de MSC Zoe, wat leidde tot een kostbare opsporings- en bergingsoperatie, zorgt voor hoge claims. Maar de Group Clubs hadden in de aanloop naar verlenging van de dekking per 20 februari nog flink wat andere grote schades te verwerken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook