Zware Kees: Klikken mag

Het waait zo hard dat het schuim van de golven wordt geblazen. Mijn schip ligt te rijden tegen een betonnen breakwater met een paar grote tractorbanden die als fender dienst doen. Daar is niet veel aan te doen. Waar ook niets aan te doen valt, is dat er niet meer kan worden gewerkt aan dek.

Door Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zware Kees: Klikken mag | Schuttevaer.nl

Zware Kees: Klikken mag

Het waait zo hard dat het schuim van de golven wordt geblazen. Mijn schip ligt te rijden tegen een betonnen breakwater met een paar grote tractorbanden die als fender dienst doen. Daar is niet veel aan te doen. Waar ook niets aan te doen valt, is dat er niet meer kan worden gewerkt aan dek.

Door Kees Wiersum

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer