Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Spliethoff bevestigt aankoop vijf schepen Hansa Heavy Lift

AMSTERDAM [update]

De Spliethoff Group heeft vijf zware-ladingschepen overgenomen uit het faillissement van het Duitse Hansa Heavy Lift (HHL). Dat heeft een woordvoerster van het bedrijf bevestigd tegenover Schuttevaer.

1 / 1
Spliethoff bevestigt aankoop vier schepen Hansa Heavy Lift

Spliethoff bevestigt aankoop vier schepen Hansa Heavy Lift

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook