Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Spliethoff bevestigt aankoop vijf schepen Hansa Heavy Lift

AMSTERDAM [update]

De Spliethoff Group heeft vijf zware-ladingschepen overgenomen uit het faillissement van het Duitse Hansa Heavy Lift (HHL). Dat heeft een woordvoerster van het bedrijf bevestigd tegenover Schuttevaer.

1 / 1
Spliethoff bevestigt aankoop vier schepen Hansa Heavy Lift

Spliethoff bevestigt aankoop vier schepen Hansa Heavy Lift

Het gaat om de Humbergracht (ex HHL Tyne), 12.750 dwt, gecombineerde kraancapaciteit 300 ton, de Heerengracht (ex HHL Amur) en Houtmangracht (ex HHL Mississippi), beide 12.750 dwt met een kraancapaciteit van 360 ton, de Prinsengracht (ex HHL New York) 20.100 dwt met een gecombineerde kraancapaciteit van 800 ton en de Hudsongracht (ex HHL Elbe) van 12.709 dwt en 300 ton kraancapaciteit. Alle schepen worden omgevlagd naar de Nederlandse vlag.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook