Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Handelsoorlog doet pijn

Papendrecht

De Amerikaanse export van sojabonen naar China kan snel groeien naar drie miljoen ton. Maar dat is nog altijd veel minder dan voor de handelsoorlog. Bovendien verwachten de Braziliaanse boeren eerder te kunnen oogsten dan hun Amerikaanse collega’s, waardoor de Amerikaanse export een stuk lager kan uitkomen. ‘America First’ kon wel eens nadeliger uitpakken dan de Amerikaanse president had verwacht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook