Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Strandingen worden zeldzaam

Den Helder

Het komt steeds minder voor dat schepen op onze kust stranden. Gebeurt dit wel dan trekt dit meteen de aandacht van de menigte en de media. Doordat de belangrijkste scheepvaartroutes tegenwoordig verder uit de kust liggen en dankzij modernere navigatie- en communicatieapparatuur is de kans op stranden flink afgenomen.

1 / 10
Strandingen worden zeldzaam

Strandingen worden zeldzaam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook