Strandingen worden zeldzaam

Het komt steeds minder voor dat schepen op onze kust stranden. Gebeurt dit wel dan trekt dit meteen de aandacht van de menigte en de media. Doordat de belangrijkste scheepvaartroutes tegenwoordig verder uit de kust liggen en dankzij modernere navigatie- en communicatieapparatuur is de kans op stranden flink afgenomen.

Strandingen worden zeldzaam

Tien scheepsrampen voor de Nederlandse kust in herinnering

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Strandingen worden zeldzaam | Schuttevaer.nl

Strandingen worden zeldzaam

Het komt steeds minder voor dat schepen op onze kust stranden. Gebeurt dit wel dan trekt dit meteen de aandacht van de menigte en de media. Doordat de belangrijkste scheepvaartroutes tegenwoordig verder uit de kust liggen en dankzij modernere navigatie- en communicatieapparatuur is de kans op stranden flink afgenomen.

Strandingen worden zeldzaam

Tien scheepsrampen voor de Nederlandse kust in herinnering

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer