Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Curator eist 24 miljoen van oud Beluga-managers

BREMEN

De curator in het faillissement van de in 2011 failliet verklaarde rederij Beluga wil dat drie ex-managers ruim 24 miljoen euro terugbetalen. Een eerste pro forma-zitting in een civiele procedure had vorige week plaats bij de rechtbank in Bremen.

Voor februari is een zitting gepland waarin wordt vastgesteld over welke bedragen geprocedeerd gaat worden en of de actie van de curator in principe voldoende onderbouwd lijkt. Naar dat laatste moet vervolgens door experts onderzoek worden gedaan. De eerste feitelijke zitting staat voor november 2019 gepland.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook