Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Curator wil 24 miljoen van ex-managers Beluga

BREMEN

De curator in het faillissement van de in 2011 failliet gegane rederij Beluga wil dat drie ex-managers een bedrag van ruim 24 miljoen terugbetalen. Een eerste pro forma zitting in een civiele procedure vond vorige week plaats bij de rechtbank in Bremen.

Voor februari is een zitting gepland waarin wordt vastgesteld over welke bedragen geprocedeerd gaat worden en of de actie van de curator in principe voldoende onderbouwd lijkt. Naar dat laatste moet vervolgens door experts onderzoek worden gedaan. Dat zal naar verwachting zo lang duren dat de eerste feitelijke zitting voor november 2019 gepland is.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook