Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Laatste migrantenhulpschip stopt

MARSEILLE

Artsen zonder Grenzen (AZG) en hun partner SOS Mediterranee zien voorlopig af van de inzet van hun schip Aquarius op de Middellandse Zee. Na het binnenlopen van de Aquarius (IMO 7600574) op 4 oktober in de haven van Marseille werd het schip op 29 oktober door de autoriteiten geschrapt uit het Panamese vlagregister.

1 / 1
Laatste migrantenhulpschip stopt

Laatste migrantenhulpschip stopt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook