Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Rood sleepbootje

Kaapstad

Aan een witte pier, op een treurige, afgelegen plek in de haven van Kaapstad, ligt een rood sleepbootje. De pier is wit omdat deze frequent wordt gebruikt door duizenden meeuwen en een soort aalscholvers. Wanneer er geen schip is afgemeerd overnachten deze vogels hier en het gebeurd dan zomaar dat ze wel eens wat laten vallen. Ondergescheten dus, die pier.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook