Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Ontkerkelijking vergt meer aandacht van overheid voor zeemanswelzijn’

ROTTERDAM

Zorg voor zeevarenden blijft nodig. ‘Want ik geloof niets van zelfvarende schepen zonder personeel, dus u kunt bemanningen gewoon blijven verwelkomen’, zei de Rotterdamse havenwethouder Adriaan Visser half november bij het 125-jarig bestaan van de Nederlandse Zeevarendencentrale.

1 / 1
‘Ontkerkelijking vergt meer aandacht van overheid voor zeemanswelzijn'

‘Ontkerkelijking vergt meer aandacht van overheid voor zeemanswelzijn'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook