KVNR: Reders staan voor grote vragen

Bezoeken aan leden en geassocieerden brengen Annet Koster, sinds 1 maart directeur van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR), op ideeën. ‘Je hoort over politiek gevoelige zaken in nieuwe werkgebieden, maar krijgt ook vragen rond winterkwaliteit van brandstoffen.’ Ze kijkt vooruit naar haar eerste ledenvergadering op 20 november.

Reders staan voor grote vragen

KVNR-directeur Koster: ‘Samen een vliegwiel in gang zetten’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

KVNR: Reders staan voor grote vragen | Schuttevaer.nl

KVNR: Reders staan voor grote vragen

Bezoeken aan leden en geassocieerden brengen Annet Koster, sinds 1 maart directeur van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR), op ideeën. ‘Je hoort over politiek gevoelige zaken in nieuwe werkgebieden, maar krijgt ook vragen rond winterkwaliteit van brandstoffen.’ Ze kijkt vooruit naar haar eerste ledenvergadering op 20 november.

Reders staan voor grote vragen

KVNR-directeur Koster: ‘Samen een vliegwiel in gang zetten’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer