Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Droge-ladingmarkt verbetert

PAPENDRECHT

De beperkte groei van de droge-ladingvloot en het grote aantal oudere schepen dat de afgelopen tijd naar de sloop ging, in combinatie met langzaam varen, bracht een verbetering van de droge-ladingmarkt. Vooral in Azië zijn kolen en ijzererts de belangrijkste ladingen. De Braziliaanse mijnbouwer Vale zou vier 210.000 dwt zogenoemde Newcastle-maxen voor lange termijnen willen huren. Eerder huurde Vale al 400.000 dwt very large ore carriers.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook