Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Niet-Europese sloperijen op EU-lijst erkende bedrijven

BRUSSEL

De Expert Group on Ship Recycling van de Europese Commissie heeft 3 oktober een conceptlijst van goedgekeurde scheepsrecyclingbedrijven opgesteld, waarop voor het eerst ook sloperijen van buiten de Europese Unie staan. Als de conceptlijst wordt goedgekeurd stijgt de erkende sloopcapaciteit van een kleine 1,3 miljoen ton tot ruim 1,7 miljoen ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook