Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Vissen in Gibraltar Strait

op zee

Met de gordijnen rondom de (radio)hoek dichtgetrokken zit ik achter het computerbeeldscherm op de brug. Kalm weer, aanloop Gibraltar Strait. Het is rustig, één tanker vóór ons, wat ferry’s overstekend van Gibraltar naar Ceuta, een paar jachtjes. De derde stuurman heeft de wacht. Goed voor zijn zelfvertrouwen als ik niet elke vijf seconden vraag of alles onder controle is.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook