Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Opruimen van plastic in oceanen kan beginnen

San Francisco

Het zal zeker een spannend moment worden voor Boyan Slat, de inmiddels 24-jarige bedenker van een techniek om het probleem van plastic afval in de oceanen aan te pakken. Op 8 september wordt bij San Francisco de eerste drijvende installatie van de organisatie The Ocean Cleanup naar buiten gesleept. Daarna kan het vissen naar plastic beginnen.

1 / 3
Opruimen van plastic in oceanen kan beginnen

Opruimen van plastic in oceanen kan beginnen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook