Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Multraship bergt Deens zeiljacht bij Zandvoort

IJMUIDEN

Het Deense tweemast zeiljacht Svartlöga is door bergingsbedrijf Multraship zondag 2 september in de takels van de bok Cormarant IJmuiden binnengebracht. Het jacht werd een week eerder op de Noordzee voor Zandvoort door een rukwind plat geslagen, waarna het volliep met water.

1 / 1
Multraship bergt Deens zeiljacht bij Zandvoort

Multraship bergt Deens zeiljacht bij Zandvoort

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook