Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Handhavingscampagne uitstoot in MoU-staten

DEN HAAG

De maritieme autoriteiten verenigd in de Paris en Tokyo Memoranda of Understanding (MoU) gaan de zeevaart in de havens de komende maanden streng controleren op schadelijke emissies. Streven is tussen 1 september en 30 november tenminste 10.000 schepen te controleren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • Hein Danser

    Dus weer als het op papier maar klopt, rare wereld leven we

  • Hein Danser

    Staat hier: > De Port State Control Officers die voor de controles worden ingezet werken aan boord een lijst met 11 vragen af waaruit moet blijken dat de apparatuur aan boord voldoet aan de wettelijke eisen en certificaten, dat de kapitein en officieren gekwalificeerd en vertrouwd zijn met de werkzaamheden hiervoor en dat de apparatuur naar behoren is onderhouden en functioneert.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook