Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vissersschip op volle zee overvaren door Indiase tanker

MUMBAI

De politie in India heeft de kapitein en twee andere bemanningsleden van de crude tanker Desh Shakti gearresteerd. Zij worden er van verdacht verantwoordelijk te zijn voor een aanvaring met een lokaal vissersschip. Daarbij kwamen vorige week vier mensen om. Twee anderen werden gered. Acht van hun collega’s worden nog vermist.

1 / 1
Vissersschip op volle zee overvaren door Indiase tanker

Vissersschip op volle zee overvaren door Indiase tanker

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook