Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Belgische reders willen snel minder CO2 gaan uitstoten

ANTWERPEN

De Belgische reders willen door het ontwikkelen van nieuwe technologieën de CO2 uitstoot snel gaan verminderen. Daarvoor ondertekenden de Koninklijke Belgische Redersvereniging en staatssecretaris voor de Noordzee Philippe De Backer woensdag 4 juli het Plan voor Duurzame Scheepvaart.

1 / 1
Belgische reders willen snel minder CO2 gaan uitstoten

Belgische reders willen snel minder CO2 gaan uitstoten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook