Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ambitieuze stuurman Islay Trader raakt de weg kwijt

LONDEN [update]

Een krabbend anker, een kapitein die sliep en een stuurman die dacht de problemen alleen aan te kunnen. Dat waren drie ingrediƫnten die er in de nacht van 8 oktober 2017 toe leidden dat de coaster Islay Trader in de monding van de Thames aan de grond liep. De Britse raad voor nautische veiligheid MAIB onderzocht het incident.

1 / 2
Ambitieuze stuurman Islay Trader raakt de weg kwijt

Ambitieuze stuurman Islay Trader raakt de weg kwijt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook