Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Rapide gaat snel weer varen

GRONINGEN

Het vrachtschip FWN Rapide, waarvan op 21 april 11 bemanningsleden door Nigeriaanse piraten werden ontvoerd, gaat weer snel varen.

Dat maakte een woordvoerder van rederij ForestWave uit Groningen vrijdag bekend. Over de toestand van de gevangen gehouden bemanningsleden worden verder geen mededelingen gedaan. Wel is bekend dat de 11 in leven zijn en samen worden vastgehouden. ForestWave heeft een nieuwe bemanning samengesteld die klaar staat om te vertrekken. (WdN)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook