Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Meer opvarenden FWN Rapide veilig

GRONINGEN

Het aantal ontvoerde bemanningsleden van het Nederlandse vrachtschip FWN Rapide is geen 12 maar 11.

Dat melden diverse bronnen op gezag van rederij Forest Wave. Aanvankelijk werd aangenomen dat 12 van de 14 opvarenden zaterdag waren gekidnapt in de Baai van Bonny, voor de Nigeriaanse kust. Er bleek zich echter nog een bemanningslid goed verstopt te hebben. Er is niets bekend over het lot van de bemanningsleden die door de piraten zijn meegenomen. Er zouden geen Nederlanders aan boord zijn geweest. (WdN)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook