Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gekapseisde Capella zes uur verstoken van hulp

Antwerpen

Pas zes uur na het kapseizen van het Nederlandse zeiljacht Capella, op 1 juli 2017 in de Noordzee vóór de kust van Oostende, signaleerde de bemanning van een passerende tanker het ondersteboven drijvende jacht met drie mannen op de romp. Er waren toen al verscheidene schepen gepasseerd die niets hadden gezien of er geen melding van hadden gemaakt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook