Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Helft ballastwatersystemen is al in onbruik geraakt’

ZWOLLE

‘Het aantal schepen met een ballastwater-behandelsysteem is nog heel erg laag. En van de geïnstalleerde systemen wordt bijna de helft niet gebruikt. Omdat het nog niet hoeft, of omdat de systemen defect zijn en scheepseigenaren wachten met repareren tot het moet’. Dat zeg Cees van Slooten, Coördinator van het Control Union Certifications (CUC) Independent Lab in Zwolle.

1 / 1
'Helft ballastwatersystemen is al in onbruik geraakt'

'Helft ballastwatersystemen is al in onbruik geraakt'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook