Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Grieken en Duitsers dumpen meeste schepen op stranden’

BRUSSEL

Rederijen, eigenaren en banken in Griekenland en Duitsland hebben in 2017 de meeste afgedankte schepen naar sloopstranden afgevoerd. Dat zegt de pressiegroep Shipbreaking Platform in Brussel op basis van cijfers die de organisatie zelf verzamelde.

1 / 1
'Grieken en Duitsers duumpen meeste schepen op stranden'

'Grieken en Duitsers duumpen meeste schepen op stranden'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook