Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tweede Kamer stemt in met anti-piraterijwet

DEN HAAG [update]

De Tweede Kamer heeft dinsdag 13 maart, met een meerderheid met 89 stemmen vóór en 61 tegen, ingestemd met de Wet ter Bescherming Koopvaardij, in de wandelgang ‘anti-piraterijwet’. De maritieme sector reageert zeer verheugd. De wet maakt inzet van bewapende particuliere maritieme beveiliging tegen piraterij aan boord van Nederlandse koopvaardijschepen mogelijk.

1 / 2
Tweede Kamer stemt in met anti-piraterijwet

Tweede Kamer stemt in met anti-piraterijwet

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook