Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

OM eist celstraffen voor sloop schepen in India en Turkije

ROTTERDAM

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft voor de rechtbank in Rotterdam boetes tot 750.000 euro geëist tegen zes ondernemingen die tot Seatrade Shipmanagement behoren. Ook kregen de leidinggevenden van twee ondernemingen een eis voor gevangenisstraffen tot zes maanden te horen, waarvan twee maanden voorwaardelijk. Het OM verwijt de verdachten dat zij in strijd met Europese regels schepen hebben laten slopen op stranden in India en Turkije.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook