Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vier nieuwe schepen in één jaar voor Cargow (video)

ROTTERDAM [update]

Het gaat goed in de aluminiumindustrie. Althans, voor de Nederlandse reder Cargow. De vijf jaar jonge onderneming zet dit jaar vier gloednieuwe breakbulkschepen in op de wekelijkse lijndienst tussen IJsland en Rotterdam. Het eerste, de Frigg W, onderging woensdag 31 januari haar doop aan de Holland Amerikakade in Rotterdam.

1 / 3
Vier nieuwe schepen in één jaar voor Cargow (video)

Vier nieuwe schepen in één jaar voor Cargow (video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook