Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Nieuw recordtransport BigLift Shipping (video)

AMSTERDAM

De Amsterdamse rederij BigLift Shipping heeft met het zwaartransportvaartuig Happy Star een nieuw record gevestigd. Dit betreft het transport van een 1542 ton wegende scheepslosinstallatie van Kaohsiung in Taiwan naar Onahama in Japan, waar een nieuwe kolenoverslagterminal wordt gerealiseerd.

1 / 1
Nieuw recordtransport BigLift Shipping

Nieuw recordtransport BigLift Shipping

De topzware losinstallatie is zowel geladen als gelost met de eigen kranen van de Happy Star, die in tandem lasten van 1800 ton kunnen tillen. BigLift heeft de afgelopen jaren al meer dan 35 transporten uitgevoerd met scheepslaad-/losinstallaties. De rederij beschikt over een vloot van 16 zwaartransportschepen die wereldwijd worden ingezet. (PAS)
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook