Nieuw recordtransport BigLift Shipping (video)

De Amsterdamse rederij BigLift Shipping heeft met het zwaartransportvaartuig Happy Star een nieuw record gevestigd. Dit betreft het transport van een 1542 ton wegende scheepslosinstallatie van Kaohsiung in Taiwan naar Onahama in Japan, waar een nieuwe kolenoverslagterminal wordt gerealiseerd.

Nieuw recordtransport BigLift Shipping

De topzware losinstallatie is zowel geladen als gelost met de eigen kranen van de Happy Star, die in tandem lasten van 1800 ton kunnen tillen. BigLift heeft de afgelopen jaren al meer dan 35 transporten uitgevoerd met scheepslaad-/losinstallaties. De rederij beschikt over een vloot van 16 zwaartransportschepen die wereldwijd worden ingezet. (PAS)
 

Nieuw recordtransport BigLift Shipping (video) | Schuttevaer.nl

Nieuw recordtransport BigLift Shipping (video)

De Amsterdamse rederij BigLift Shipping heeft met het zwaartransportvaartuig Happy Star een nieuw record gevestigd. Dit betreft het transport van een 1542 ton wegende scheepslosinstallatie van Kaohsiung in Taiwan naar Onahama in Japan, waar een nieuwe kolenoverslagterminal wordt gerealiseerd.

Nieuw recordtransport BigLift Shipping

De topzware losinstallatie is zowel geladen als gelost met de eigen kranen van de Happy Star, die in tandem lasten van 1800 ton kunnen tillen. BigLift heeft de afgelopen jaren al meer dan 35 transporten uitgevoerd met scheepslaad-/losinstallaties. De rederij beschikt over een vloot van 16 zwaartransportschepen die wereldwijd worden ingezet. (PAS)