Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Warm onthaal en een vrouw cadeau

Middelburg

Schuttevaers oud-medewerker Lies Russel dook in het archief van haar overleden man, de 16 jaar oudere journalist P.W. Russel. Die in 1949, 21 jaar oud, als zelfstandig correspondent naar West-Afrika ging. Deze liefhebber van de luchtvaart reisde van en naar Afrika per schip.

1 / 2
Warm onthaal en een vrouw cadeau

Warm onthaal en een vrouw cadeau

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • E.O.P. Lansmeer

    Leuk Afrika zoals ik het ook nog gekend heb maar het taal gebruik is wel wat uit de tijd geraakt, daar hoef je vandaag de dag niet meer mee aan te komen, en terecht lijkt mij.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook