Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vluchtelingenredders Opielok door IMO onderscheiden

LONDEN

Voorzitter Ralf Nagel van het Verband Deutscher Reeder (VDR) heeft net voor de kerstdagen in Londen namens de IMO een oorkonde overhandigd aan directeur Christopher Opielok van Opielok Offshore Carriers. Opielok kreeg de oorkonde omdat in 2016 en 2017 schepen van OOC bij de redding van ruim 2000 vluchtelingen uit de Middellandse Zee betrokken waren.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook