Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Veel draait om kolen en ertsen

PAPENDRECHT

In de droge-ladingmarkt profiteerden vooral de capesizers van een betere markt met huren die gemiddeld rond $ 14.000 per dag lagen, bijna het dubbele van vorig jaar. Maar reden tot juichen is dat nog niet. Die $ 14.000 zal voldoende zijn voor de operationele kosten, maar of het ook voldoende is voor aflossingen en de personeelskosten is de vraag.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook