Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheidend KVNR-directeur Martin Dorsman: ‘Kleine overheid goed voor zeevaart, is borrelpraat’

PUTTEN

‘Dat een kleinere overheid goed zou zijn voor de zeevaart, is borrelpraat. Om een slimme en sterke overheid te krijgen mag er best wat bij in mijn visie.’ Dat zei Martin Dorsman 21 november op de ledenvergadering van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) in Putten, waar hij afscheid nam als directeur.

1 / 2
Scheidend KVNR-directeur Martin Dorsman: ‘Kleine overheid goed voor zeevaart, is borrelpraat'

Scheidend KVNR-directeur Martin Dorsman: ‘Kleine overheid goed voor zeevaart, is borrelpraat'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook