Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Ook Karel Doorman naar Sint Maarten

DEN HELDER

De Nederlandse overheid zet een derde marineschip in om hulp te bieden aan het noodlijdende Sint Maarten. Na het vrachtschip Pelikaan en het patrouillevaartuig Zeeland, die reeds ter plekke zijn, gaat nu ook het zogeheten Joint-logistic Support Ship (JSS) Zr.Ms. Karel Doorman A 833 naar het Caribisch gebied.

1 / 1
Ook Karel Doorman naar Sint Maarten

Ook Karel Doorman naar Sint Maarten

De Karel Doorman, het grootste vaartuig van de Koninklijke Marine, is voor de nieuw missie teruggeroepen uit de Oostzee. Hier heeft het vaartuig deelgenomen aan een onder Duitse leiding staande internationale oefening genaamd Northern Coasts. Eenmaal terug in thuishaven Den Helder is het vaartuig volgeladen met hulpgoederen, voeding en medicijnen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook