Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeemanscentrum Oostvoorne krijgt ze niet aangereden

OOSTVOORNE

Nu steeds meer zeevarenden, die met hun schip Rotterdams noordelijk havengebied aanlopen, een avondje naar het nieuwe zeemanscentrum The Bridge in Oostvoorne willen, is er een vervoersprobleem ontstaan.

1 / 1
Zeemanscentrum Oostvoorne krijgt ze niet aangereden

Zeemanscentrum Oostvoorne krijgt ze niet aangereden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook