Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gewijzigd MLC in Nederlandse wet zorgt voor extra garanties zeevarenden

DEN HAAG

Zeevarenden krijgen betere arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden. In noodgevallen of bij een faillissement van hun reder kunnen zeevarenden voortaan een beroep doen op een verzekering. Dat staat in een wetsvoorstel van minister Asscher van Sociale Zaken over wijzigingen in het internationale Maritiem Arbeidsverdrag (MLC), waar de ministerraad vrijdag 21 april mee heeft ingestemd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook