Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

A2B-online denkt als ‘low cost airline’

Moerdijk

Ondanks de hardnekkige crisis in de scheepvaart, breekt A2B-online Container in Moerdijk record na record. Deze shortsea containervervoerder voegde vorige maand het zesde schip toe aan haar vloot. En dat terwijl het bedrijf nog niet eens vier jaar bestaat. Het geheim: ‘Denken als een low cost airline.’

1 / 2
A2B-online denkt als ‘low cost airline'

A2B-online denkt als ‘low cost airline'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook