Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Duizend man naar nieuw zeemanshuis Oostvoorne

OOSTVOORNE

Het nieuwe zeemanshuis The Bridge in Oostvoorne (sinds september 2016) heeft eind maart de duizendste bezoeker verwelkomd. Dat was het Russische bemanningslid Alexander Osin van de STI Battersea.

1 / 1
Duizend man naar nieuw zeemanshuis Oostvoorne

Duizend man naar nieuw zeemanshuis Oostvoorne

De tanker STI Battersea lag gemeerd aan een van de vele palen in het Calandkanaal. De dienstdoende vrijwilligers zetten Osin in het zonnetje en gaven hem een T-shirt en pet met het logo van The Bridge. Veel zeevarenden van schepen in Rotterdam-Europoort zijn blij met het nieuwe zeemanshuis in het centrum van badplaats Oostvoorne, waar dus ook gewinkeld kan worden.

Vrijwilligers

De 27 vrijwilligers houden het zeemanshuis draaiend, maar het zijn er nog te weinig om elke dag open te zijn. Voor wie wil komen helpen: info bij clubmanager Edwin van Os via 06-86818894 of manager@isc-thebridge.com. Of kom langs van 14.00 tot 21.00 uur aan de Burgemeester Letteweg 33 te Oostvoorne. The Bridge is nu open van dinsdag tot en met vrijdag. De manager is een cadeautje van Havenbedrijf Rotterdam. (LR)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook