Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Politieonderzoek naar vermiste Filipijnse zeeman

DRIEBERGEN/DEN HELDER

Een rechercheteam van de Landelijke Eenheid doet onderzoek naar de doodslag op een Filipijnse zeeman aan boord van een Nederlands schip.

1 / 1
Politieonderzoek naar vermiste Filipijnse zeeman

Politieonderzoek naar vermiste Filipijnse zeeman

Het Team Maritieme Politie van de Dienst Infrastructuur kreeg op 12 november 201 via de Kustwacht een melding dat een zeeman op de Noordzee werd vermist. Nadat een zoekactie op de Noordzee was ingesteld werd, op verzoek van de Nederlandse autoriteiten, door de Noorse politie aan boord van het schip een nader onderzoek ingesteld. Uit dit onderzoek bleek dat de man zeer waarschijnlijk door een misdrijf om het leven is gekomen en overboord is gezet. Het stoffelijk overschot van het slachtoffer is tot op heden niet aangetroffen. (DvdM)
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook