Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Kapiteins moe van strijd tegen papieren tijgers’

ROTTERDAM

‘Een fijn bestuurslid en een enorme verbinder’, noemde KVNR-voorzitter Tineke Netelenbos haar medebestuurslid Albert Engelsman woensdag 23 november bij zijn afscheid na 27 jaar. De oud-Wagenborg-directeur (tot 2015) werd benoemd tot erelid. Dat weerhield hem er niet van nog enkele kritische noten te kraken over ontwikkelingen in de Koninklijke Vereniging Nederlandse Reders.

1 / 1
‘Kapiteins moe van strijd tegen papieren tijgers'

‘Kapiteins moe van strijd tegen papieren tijgers'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook