Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Fast Lines op zee en binnenwater

ANTWERPEN

‘Ein starkes Team’ is de titel van een langlopende Duitse Krimi-reeks. Die benaming lijkt ook van toepassing op het echtpaar Catrien Scheers en Yvan Vlaminckx. Zij is ceo en hij operationeel directeur van de Antwerpse rederij Fast Lines Belgium NV. Ver weg van elke Krimi-sfeer vertellen zij een apart verhaal met zes vrijwel identieke kruiplijncoasters.

1 / 2
Fast Lines op zee en binnenwater

Fast Lines op zee en binnenwater

Kanaal- en riviervaart vraag extra inspanning van bemanningen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Wacht te Kooi

    jammer dat de schrijver niet veel verstand heeft van de zee riviervaart.Van de schepen van fastlines ( keurig onderhouden schepen trouwens die allemaal in NL zijn (af) gebouwd ) kunnen er maar 2 naar het Albertkanaal of de Seine!het zeekanaal van Brussel ss voor bijna alle coasters te bevaren.!Had even de vlootlist van Fast Lines bekeken!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook