Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: Novaya Zemlya

op zee

Voor het eerst in mijn leven zie ik de kust van Novaya Zemlya, beter bekend als Nova Zembla, opdoemen. Het is een vegetatieloze, lage, vaalgele kust. Alleen door het uitzonderlijke zicht lukt het mij een glimp ervan op te vangen. Mijn telelens is niet voldoende om een behoorlijke foto te nemen.

1 / 1
Zware Kees: Novaya Zemlya

Zware Kees: Novaya Zemlya

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook