Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

VVD dient wetsvoorstel in voor private beveiligers

DEN HAAG

De VVD-fractie in de Tweede Kamer heeft deze week een wetsvoorstel ingediend dat particuliere beveiliging aan boord van Nederlandse schepen in piratengebied toestaat. Het voorstel lijkt te kunnen rekenen op een meerderheid in de Kamer. Ook de redersvereniging KVNR en kapiteinsvereniging NVKK hebben zich erachter geschaard.

1 / 1
VVD dient wetsvoorstel in voor private beveiligers

VVD dient wetsvoorstel in voor private beveiligers

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook