Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zware Kees: International cook

op zee

‘Eet smakelijk!’ Vandaag een fijn soepje vooraf. Het is niet meteen met een naam te duiden, maar het smaakt prima. Nadat het getinkel van de lepels is verstomd schiet de kok als een duveltje uit een doosje tevoorschijn om de lege borden af te ruimen. Roan is een uitzonderlijk klein, tenger mannetje. Hierdoor lijkt zijn koksmuts veel te groot. Zijn koksuniform, maat XS, hangt om hem heen. Hij lijkt daardoor enigszins op een jonge pup in een te ruim vel.

1 / 1
Zware Kees: International cook

Zware Kees: International cook

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook